Rabobank Waterland e.o. steunt het Midwinterfeest Graft-De Rijp

Rabobank Waterland en Omstreken ondersteunt verschillende evenementen en projecten die bijdragen aan een sterkere lokale samenleving. Dit doen zij door een deel van de winst te storten in het Rabo Waterland Coöperatiefonds. Een commissie bestaande uit Rabobank leden behandelt elk kwartaal de aanvragen van de verenigingen en stichtingen uit de regio Waterland. Het Midwinterfeest Graft-De Rijp is daar een voorbeeld van. De commissie heeft een donatie van € 4.000,- toegezegd voor het evenement dat op 11, 12 en 13 december 2020 plaatsvindt.

Persoonlijk budget

Naast het Coöperatiefonds hebben de medewerkers van Rabobank Waterland en Omstreken, leden van de ledenraad en Raad van Commissarissen ook een persoonlijk budget van € 250,- dat zij kunnen inzetten voor een project waar zij betrokken bij zijn of in ieder geval een warm hart toedragen. Jan Cramer, Financieel Adviseur bij Rabobank Waterland en Omstreken en woonachtig in De Rijp heeft collega’s aangespoord hun budget in te zetten voor het Midwinterfeest. Dat heeft geresulteerd in nog eens een donatie van € 4.000,-. Met dit goede nieuws maakten Jan Cramer en Peter de Graaf, lid van de Raad van Commissarissen, de voorzitter van de Stichting Midwinterfeest De Rijp heel erg blij!

Dankbaar

Voorzitter van het Midwinterfeest Graft-De Rijp, Gerard Kuijn: “Het is fantastisch om aan het begin van dit nieuwe jaar deze financiële steun te ontvangen van de Rabobank Waterland en Omstreken. Het Midwinterfeest Graft-De Rijp is een cultuur historisch evenement dat georganiseerd wordt door vrijwilligers en voor het grootste deel afhankelijk is van de financiële steun van sponsoren en giften. Wij zijn de Rabobank Waterland en Omstreken dan ook dankbaar dat zowel het Rabo Waterland Coöperatiefonds als de betrokken medewerkers deze financiële bijdrage hebben toegezegd. Daar is onze stichting ontzettend blij mee!”

Foto: Marco van Ammers Fotografie