Stichting Midwinterfeest Graft-De Rijp ontving voor de organisatie van het culturele evenement altijd rechtstreeks een flinke financiële bijdrage van de Rabobank Waterland.

Dat lukt niet meer voor de komende editie van het Midwinterfeest. Er zal via een andere procedure wel geld beschikbaar kunnen komen van de Rabobank, namelijk via de “Rabobank Clubkas Campagne 2019”.

Wij hebben ons aangemeld voor deze regeling.

De bedoeling is nu dat zoveel mogelijk mensen stemmen uit gaan brengen op onze stichting waardoor we de kans hebben een navenant geldbedrag te ontvangen.

Zaak is wel dat alle mensen met enig product van de Rabobank Waterland (spaar- of betaalrekening of iets anders) zich kunnen aanmelden als lid van de Rabobank Waterland en Omstreken.
Alleen dan kan er gestemd worden. Er kunnen per lid 5 stemmen worden uitgebracht waarvan 2 op eenzelfde vereniging/stichting. Mensen met een en/of rekening mogen allebei stemmen dus hebben samen 10 stemmen te verdelen.

Het aanmelden als lid moet wel vóór 1 april gebeuren wil je in de loop van april je stem op ons kunnen uitbrengen.

Ik zou je willen vragen: Stem op de Stichting Midwinterfeest Graft-De Rijp zodat we in 2020 weer een evenement kunnen organiseren.

Zie: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/waterland-en-omstreken/ (zie de button Clubkas Campagne en onderaan “leden” )

Voor vragen: communicatie.waterland@rabobank.nl

Alvast dank voor je steun want we hebben het geld dringend nodig.

Met vriendelijke groet,

Gerard Kuijn
(voorzitter Stichting Midwinterfeest Graft-De Rijp)