Inmiddels ligt het Midwinterfeestweekend 2022 alweer achter ons. De 10de editie is een feit.

Na vier jaar mochten we eindelijk weer en wat was het een feest. Meer dan anders waren de bewoners van De Rijp verkleed. De kledinggroep was hier een goede toevoeging op en veel mensen maakten gebruik van de avonden om bij elkaar te komen om samen een mooie outfit te maken. Ook de buurtverenigingen en de IJsclub zijn flink in de weer geweest om er ook deze 10de editie weer wat geweldigs van te maken.

We kunnen terugkijken op een fantastisch weekend waar het gelukkig droog was, maar ook erg koud. Dit weerhield de bezoekers er niet van om ook nu weer in grote getalen naar De Rijp te komen en te genieten van alles wat er te zien en te beleven viel. Vele optredens, mooi versierde straten, een geweldige ambiance. Veel dingen kwamen terug, maar hoe bijzonder is het dat er ook dit jaar weer veel nieuwe dingen voorbij kwamen. Voor een ieder wat wils.

Van verschillende kanten horen we leuke berichten en mensen die nu al uitkijken naar de 2024 editie. Om nog even in de sfeer van 2022 te blijven staan er leuke foto’s en een filmpje op de website. Geniet nog een keer van al het leuks dat u gezien heeft. Wij danken alle sponsoren en alle vrijwilligers voor hun bijdrage waardoor ook deze editie weer een succes geworden is.