Uitnodiging Midwinterfeest – Kom je ook naar de inspiratiemiddag?
 
Op zaterdag 29 oktober organiseert het Midwinterfeest een inspiratiemiddag in hotel De Rijper Eilanden. Van 14 tot 17 uur ben je van harte welkom in Gebouw 3 om een praatje te maken en informatie mee te pikken. Kom langs in je historische kostuum en of proef alvast de sfeer van wat komen gaat.
 
Dit is ook hèt moment voor nieuwe bewoners of nieuwe belangstellenden om aan te sluiten en geïnspireerd te raken om mee te doen met dit geweldige gemeenschapsfeest. Ken je iemand voor wie dit ook wat is? Neem ze mee! Ook als je al helemaal weet wat je gaat doen of al jaren meedoet, is het leuk om langs te komen en even rond te kijken. Er is altijd weer nieuwe info en jij inspireert ook anderen om nieuw aan te sluiten of mee te doen in de buurtvereniging en de werkgroepen!
 
Er zijn doorlopend presentaties met leuke historische weetjes en wist je datjes, verzorgd door Museum Jan Boon, Oudheidkundige Vereniging het Schermereiland, Museum in ’t Houten Huis en de VVV gidsen. Ook de nieuwe kledinggroep presenteert zich in stijl met allerlei mooie kostuums uit de tijd van de grote historische figuren in De Rijp en bij de enthousiaste deelnemers kun je advies en hulp vragen. Doe mee met de voorpret en kom even langs, we hopen jullie allemaal graag te zien!
 
Meer informatie via:
Annemarie Pothaar 06-22 69 05 40, annemariepothaar@hotmail.com
 
Of volg onze socials.
 
Het bestuur Midwinterfeest